NAŠA MALA SONČKA

NAŠA MALA SONČKA
Kristjan 16.9.2001 & Klara 14.03.2004

nedelja, 18. januar 2009

ZDAJ ŠE VNETJE

Ja res je. Zdaj imamo pa še vnetje ušes. V petek smo peljali k zdravniku še Kristjana, ker celo noč nismo nič spali,zaradi bolečin v ušesu. Kljub antibiotiku je v soboto dobil vročino, ki pa je danes narasla kar na 39,8.
Ja, imeli smo kar pester vikend.

četrtek, 15. januar 2009

VIROZA

Pa jo spet imamo. Virozo seveda. Zadnje čase se nas kar nekaj loteva. Pa ne nas vseh, ampak Klaro. V zadnjem mesecu je bila kar 3-krat bolna. Prvič nekaj dni pred mini dopustom, potem za Božič in zdaj, ko bi lahko uživala na snegu, ki so ga predvsem otroci nestrpno čakali.
Ker se zaradi temperature 39,6 ne more igrat,večino dneva gleda televizijo. Tako, da imamo spet na sporedu Winx-ice in Barbike.
Zdaj pa že resnično vse znam na pamet.


četrtek, 8. januar 2009

ZIMSKE RADOSTI

Ker je čas zimskih radosti,snega pa od nikoder,smo se v nedeljo odpravili na Roglo.Do tja sploh nismo prišli, ker smo se veliko prej ustavili na tur.kmetiji, kjer imajo idealno jaso za male otroke, ki je bila zelo lepo obsijana s soncem.
Kristjan se je brez kakršnega koli straha smučal po strmini,ki pa ni bila tako nedolžna kot je bilo videti na prvi pogled. Klara se zaenkrat spušča še samo z lopato, ker z njo najbolj uživa.
No,uživala pa sva tudi midva z Alenom in seveda naša zlata babi. Ni nam manjkalo otroškega veselja in norčij.Brez zadržkov smo se podili po strmini in se prepuščali užitkom, ki jih pričara zima.

p.s. slike objavim naknadno.

petek, 2. januar 2009

NOVO LETO

Za nami je še eno leto, za nekatere bolj za druge manj uspešno.
Skoraj vsak izmed nas si ob novem letu postavi nove cilje ali sprejme nove odločitve.Tudi mi smo med to množico,zato malo spreminjamo videz našega bloga.Kot lahko vidite, sem dodala tudi prostor za vaša mnenja.

PA SREČNO 2009